Opetus

Opetus koostuu bändisoitosta, yksilöllisemmistä instrumenttikohtaisista opetuksista (yksilö- tai pienryhmätunnit) ja teoriatunneista.

Kouluun ei ole pääsykokeita, eli opetusta annetaan kaikille sitä haluaville. Jokaiselle pyritään löytämään oman tasoinen bändi, jossa harrastus pääsee hyvin käyntiin.

Opetusta annetaan rummuissa, koskettimissa, kitaran sekä basson soitossa. Myös laulajat toivotamme tervetulleiksi. Bändikoulussa on kaikki soittimet valmiina, eli harrastuksen voi aloittaa ilman omaa soitintakin.

Sami Kujala
musiikkikoulun vastaava opettaja

Sami Kujala, basisti, on bändiopetuksen konkari, sillä opetuskokemusta on kertynyt jo 20vuoden ajan. Sami on Alf Myllärin Kokkolan rock- ja jazzkoulun kasvatti, missä itsekin opetti usean vuoden ennen Helsingin pop- ja jazzkonservatorion opintojaan. Opetustyötä Sami on tehnyt Hyvinkäälläkin jo vuodesta 2006 alkaen.

Samin pääsoitin on basso. Ammattimuusikkona Suomea useiden kotimaisten tähtiartistien kanssa kiertänyt muusikko omaa vahvan ammattitaidon monipuoliseen musiikin opettamiseen. Samilla on kokemusta ”lavatansseista areenakeikkojen ja teattereiden kautta studiotyöskentelyyn”.

Sami on perheellinen kahden tyttölapsen isä Hyvinkäältä. Kokkolasta Helsingin kautta hyvinkääläistynyt ammattimuusikko nauttii nuorten kanssa työskentelystä ja tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.Samin vahvuudet opettajana ovat vuorovaikutustaidot, oppilaiden yksilöllinen huomiointi ja lämmin elämänasenne.

Oppi-isänsä Alf Myllärin sanoja lainaten Sami toivottaakin kaikki soittamisesta ja laulamisesta nauttivat Rocktehdas Hyvinkään toimintaan mukaan sanoin: ”Learning by doing!”