Toiminta

Toimintamme tarkoituksena on opettaa ja kehittää oppilaita bändisoitossa ja pyrimme rohkaisemaan oppilaita luovaan itseilmaisuun ohjatusti ja itsenäisesti. Tarkoituksenamme on kasvattaa oppilaita toimimaan ryhmässä muita huomioiden rennon ilmapiirin kautta.

Oppilaille toiminta tarjoaa mahdollisuuden musiikkiharrastuksen ylläpitämiseen ja musiikilliseen kehittymiseen. Bändiharrastuksen myötä voi myös löytää uusia taitoja, elämyksiä ja nautintoja yhdessä soittamisesta. Opetuksen tavoitteena on myös tarjota valmennusta ja tietoa musiikin ammattiopiskeluihin aikoville.

Rocktehdas Hyvinkään toiminta-ajatuksena on tarjota laulu- ja soitonopetusta kaikille sitä haluaville. Opetuksemme perustuu yksityis- ja bändiopetukseen antaen tukea kaikissa soittamiseen ja oman instrumentin hallintaan liittyvissä osa-alueissa.

Teoriaopetusta annetaan siitä kiinnostuneille. Bänditoiminnan lisäksi tarjoamme laadukasta yksityisopetusta bändi-instrumenteissa.

Rocktehdas Hyvinkään tavoitteena on myös tarjota oppilaille esiintymismahdollisuuksia sekä antaa siten näkyvyyttä bändeille.

Oppilaitoksellamme on Hyvinkään kaupungilta saatu taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän hyväksyntä. Halutessaan oppilailla on mahdollisuus suorittaa perustason tasokokeita ja edetä musiikkiopinnoissa omaan tahtiinsa.